Birebir Geometri Özel Ders

 Birebir Geometri Özel Ders

YKS = TYT+AYT

Birebir Geometri Özel Ders
Birebir Geometri Özel Ders

Birebir Geometri Özel Ders Bahçeşehir öğretmeninden geometri öğrendikten sonra çalışmaya kendinizi nasıl hazırlayabilirsiniz?

Birebir Geometri Özel Ders Beylikdüzü öğretmeni ile AYT Geometri başarısı için yarını bugün belirler.En az Matematik kadar artık geometri konuları zorlu derslerin başında yer almaktadır. Geometri, çoğu kişi tarafından zorlanılan ve çözülemeyen bir ders olarak karşımıza çıkıyor. Belki de ülkemize baktığımızda Geometri dersini seven kişi sayısının epey az olduğunu net bir şekilde görebiliriz. Geometri dersini daha çok sevdirmek ve Geometri konularını en iyi şekilde yapabilmeniz adına ise Birebir Geometri özel ders sizlere verilmektedir. O halde bekleme yapmadan bir an önce sizlerde adresinizde yerinizi almaya başlayabilirsiniz. Geometri özel derslerle artık yaşantınızı daha güzel şekilde sürdürmeniz zor olmayacak. Böylelikle başarı hep arkanıza olacak ve sınava girdiğiniz an Geometri sorularını es geçmeden keyifle çözmeye başlayacaksınız. Geometri dersi, bu konuda bilgi sahibi olan Geometri hocalarınız tarafından verilecektir. Hemen kaliteli eğitim hizmetlerinden yararlanmak adına başvurularınızı bir an önce gerçekleştirmeye de başlayabilirsiniz.

Geometri Başarısı İçin Özel Dersin Etkisi

Birebir Geometri Özel Ders ile Geometri’de istediğiniz başarıyı bir an önce elde etmek sizin için çok kolay olacak. Geometri dersinde istediğiniz başarıyı elde edebilmeniz adına ise özel ders desteğinden yararlanmanın faydası son derece fazladır. Kalabalık bir sınıf ortamı içerisinde öğrenci tam manasıyla kendisini derse veremez. Dikkati çok çabuk dağılan öğrenciler dersi anlamadıkları içinde sınavda gelen Geometri sorularını çözemez. Bunun için rahat bir kafayla dinleyeceğiniz  Geometri özel derslerinde, bilmediğiniz bir yer olursa hocanıza çok rahat şekilde sorarak tekrar tekrar aynı konuyu anlatmasını sağlayabilirsiniz. Sınav anında sizlere zaman kazandıracak bir takım önemli tekniklerde hocalarınız tarafından anlatılacağından dolayı sınav süresi içerisinde sorularınızı yetiştirebilecek ve keyifli şekilde çözeceksiniz. Burada iş tamamen sizde bitiyor. Birazda kendinizde oluşacak azimle birlikte artık Geometri sınavına girdiğiniz an kötü sonuçlar alma gibi bir lüksünüz olmayacak. Geometri dersi her ne kadar zor bir ders olsa da işin içerisine girdiğiniz andan itibaren ise keyifli bir ders olduğunu da gösteriyor.

Geometri Özel Ders

En uygun fiyatlı yollar aracılığı ile sizlerde artık özel ders alabilirsiniz. Sınava hazırlanacak olan öğrencilerin sorumlu olduğu derslerden biri olarak Geometri dersi de bulunuyor. Geometri özel dersi sayesinde karşınıza gelecek Geometri sorularını zorlanmadan en kolay şekilde çözme yeteneğine sahip olacaksınız.

“İlköğretimden üniversiteye” giden bu yolda, sizlere başarılar dilerken, “Matematik Geometri Çözen kurşun kaleminiz sivri, sol beyninizin algılaması güçlü olmasını” diliyorum.

Unutmayınız ki, “Her zaman Çalışan kazanır.”

Sevgi ve saygılarımla…

Math Cevat Hoca

Cevat Karakayalı

16.06.2017



2 yorum

  • Geometri özel ders öğretmenimi hiç bir şeye değişmem.yarın Geometri sınavım var telefon ettim yapamadığım sorular vardı zaman sınırı tanımadan 22:30 da geldi bütün Geometri sorularımı çözdü,aklımda 11 Geometri dersinden takılan bir konu kalmadı.ümit ediyorum yarın Geometri 11 1.ara sınavından en yüksek notu alıp efsane cevat hocama 10.sınf matematik dersinde aldığım en yüksek not gibi 11 Geometri sınavındada alacağım notu armağan ediyorum..
    Efsane olmak böyle birşey…
    Geo Cevat hocama bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum,ellerinden öpüyorum
    Kalem tutan ellerin dert görmesin…

  • Sanırım efsane cevat hocanın dersine kulak misafiri olabildiğim için çok şanslı bir insanım ve birazda muhabbet ettim birebir geometri özel dersten sonra biraz konuştuk ve o günden sonra benim hayatıma adeta bir rocky balboa gibi bir giriş yaptı bana her ders diyorduki “geometri sadece geometri evlat diyordu” ygs büyükler ligidir ve ringde rakiplerine zorlanmadan açık ara fark etmek istiyorsan geometri bilmen gerekir derdi ve bana bu zorlu yolda sabırlı olmayı öğrettiği için antrönör ve efsane cevah hocama teşekkürlerimi sunarım dostum büyük adamsın sokratesinde dediği gibi geometriyi bilemeyen bu kapıdan giremez olduğuna göre benim içinde geometri bilmeyen üniversiteye giremez

    Teşekkürler efsane cevat hoca

Bir Cevap Yazın