Matematik Kursu Bahçeşehir

MATEMATİK KURSU İLE MATEMATİK GEOMETRİ  DERSLERİ İÇİN ZİRVEDE KALMAK

Matematik Kursu Bahçeşehir
Matematik Kursu Bahçeşehir

Matematik Kursu için, dün yaptığınız Matematik Geometri konularını çalışmaları size hala çok iyi görünüyorsa bugün yeterli değilsiniz demektir.

Matematik Kursu için YKS Matematik konularını öğrenirken ‘ben bana yeterim’ demeyin. Demene- Yanılma yolu ile çok vakit kayıp edeceğinizi bilmelisiniz. Benden söylemesi… Rakipleriniz Matematik Kursu için Matematik Özel Ders Beylikdüzü Öğretmeni ile sessizce yol alırken, siz geride kalırsınız.

Matematik Kursu için Matematik Geometri Özel Ders Atakent öğretmeninin görevi, başlangıç çizgisi belli, varış çizgisi belli olmayan bir maraton olduğunu artık fark etmelisiniz. Matematik Kursu için Geometri derslerini çalışmak bir zorunluluk değil bir alışkınlık olduğuna inanan Matematik Kursu için Geometri Özel Ders öğretmenleri, öğrencilerinin de bu benzer anlayışla hayata hazırlanmaları yolunda çalışmalarına devam etmektedirler.

Matematik Kursu için başarılı olmak zor, başarılı kalmak daha da zor… Olduğu düşüncesine öğrencilerin içten gelen bir duygu ile inanmaları gerekmektedir. TYT-YKS Matematik Geometri derslerinde başarılı kalmak için de çok çalışmak gerektiğine inanıyorum. Kalabalıkta ayakta kalmanın yolu en önde koşmaktır.

Hiçbir hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgâr yardım etmediğini tüm öğrencilerin bilmesi gerekir. TYT Matematik Geometri derslerinden tarihe geçmiş insanlara baktığımızda sürekli çalıştıklarını kendilerini yetiştirdiklerini görürsünüz. Matematik Geometri Özel Ders öğretmeninin temel direktiflerinden biri de Matematik  için amatör ruhla profesyonel çalışmak felsefesidir. YKS  Matematik Geometri Özel Ders Bahçeşehir öğretmeni de bu felsefeyi sürdürerek öğrencilerine dünden daha iyi olmaları için çalışmalar yapıyor ve onları bir adım daha ileriye götürmek için daha fazla çalışması gerektiğinin bilincindedir.

  1. Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.”
  2. Daha iyi olmaya çalışmayan iyi olarak da kalamaz.”
  3. Takımın aklı, takımdaki bireylerin aklından daha büyüktür.”
  4. Nereye gittiğini bilene bütün dünya yol verir.

Öğrenciler kendilerine tüm derslerden hedef koymaları gerekmektedir. Matematik için Geometri Özel Ders Bakırköy öğretmeni analiz yaparak öğrencilerin eksikliklerini belirleyip, bu doğrultuda çalışma yapması gerekir. Öğrencilere sorun odaklı değil, çözüm odaklı düşünme alışkanlığı kazandırmaya çalışmalıyız.

 Sabahın altısında kalkıp Matematik  için, Matematik Geometri konularını çalışmak, onda yemek, akşam altıda yemek ve onda yatmak öğrenciyi on kere on yaşatır.

Yaşamın en muhteşem mutluluğu, öğrencinin sevdiği bir şeye inanmasıdır.

Matematik Özel Ders Beylikdüzü hocası sizlere başarılar diler.

Cevat Karakayalı

Math Cevat Tutor

22.07.2017



Bir Cevap Yazın