En İyi Matematik YKS Özel Ders İstanbul

EN İYİ MATEMATİK YKS ÖZEL DERS İÇİN KARAR VERMEDE ACELE ETMEYİN

YKS = TYT + AYT

İÇİN ADIMLARINIZI DİKKATLİ ATIN 

En İyi Matematik YKS Özel Ders İstanbul
En İyi Matematik YKS Özel Ders İstanbul

En İyi Matematik YKS Özel Ders İstanbul öğretmeni ile YKS Matematik sorularını çözmenin hızını yakalamayı # çözen bilir.

En İyi Matematik YKS Özel Ders İstanbul öğretmeni yanınızda olmadan, En İyi Matematik YKS Geometri derslerini yalnız  başınıza yapamıyorsanız veya çalıştığınız halde yerinizde patinaj yapıyorsanız sakın pes etmeyin. En İyi  Geometri öğrenme coşkusunu En İyi Matematik YKS Özel Ders İstanbul Öğretmeni ile yaşayın! Matematik Geometri çalışmaktan bir cezadan, bir sıkıntıdan kaçar gibi kaçınmak çok kötü bir harekettir. Matematik Geometri dersleri çalışmak, ilk sıkıntıdan ve isteksizliklere üstün geldikten sonra, şiddetli bir şevktir. Matematik Geometri çalışmayı ceza saymak, onun güzelliğinin ve iyiliklerini tanımamak, doğaya karşı haksızlık olur.

En İyi Matematik  derslerinde “başarı öyküsü” ile diğer başarı öykülerini karıştırmamamız gerekir. En İyi Matematik YKS Özel Ders İstanbul ile Matematik Geometri derslerini öğrendiğinizde elde ettiğiniz başarı sizin geleceğinizi doğrudan etkileyeceğini hiç aklınızdan çıkarmamanızı öneririm. Hedeflediğiniz ve istediğiniz mesleği seçme imkânına sahip olacaksınız. “Başarı öyküsü” denildiği zaman genel olarak sıfırdan başlayıp zengin olan insanların öyküleri akla gelir. Yazılı basında ve görsel iletişim araçlarında da “başarı öyküleri” kazanılan servetlerin öyküleridir. İçinde bulunduğu güç koşulları yenip de kendilerine yaşamda yol açan insanların öyküleri “örnek yaşam öyküsü” sayılmaz ya da topluma aktarılacak önemde bulunmaz

En İyi Matematik YKS Özel Ders Bahçeşehir öğretmenini seçerken acele karar vermeyin. O zaman sizin de herkesten farkınız kalmaz. Öğrencilik yaşantınızın küçük bir parçasına bakıp, tamamı hakkında karar vermekten kaçınmalısınız. Gelecek için karar vermek beynin geçici olarak durması anlamına gelir. Karar verdiniz mi beyin düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur. Buna rağmen beyin insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar. Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar. Hayatta bir kapı kapanırken diğer kapı açılır.

Matematik  öğrenmek için azaltın:

Bilgisayar başında harcadığınız zamanı, boşa geçen zamanı, telefonla uğraştığınız süreyi, arkadaşlarınızdan beklentilerinizi, televizyon seyretmeyi, döktüğünüz gözyaşlarını, kafaya taktıklarınız, yediğiniz yemeği, kullandığınız tuzun miktarını, çayda kullandığınız şekerin miktarını, kıyafetlerinizi ve kuruntularınız…

Başarılar dilerim.

Cevat Karakayalı

18.12.2017

Math Cevat Tutor

 

 



Bir Cevap Yazın