Atakent Matematik Geometri Özel Ders

ATAKENT MATEMATİK GEOMETRİ ÖZEL DERS İLE

YKS = TYT + AYT

AZİMLİ OLMAK İÇİN NE YAPMALI?

Atakent Matematik Geometri Özel Ders
Atakent Matematik Geometri Özel Ders

Atakent Matematik Geometri Özel Ders öğretmeni: “YKS Matematik dersinde başarısızlık ecel değil, öğretmendir. Matematik problemlerini çözememek yenilgi değil, gecikmedir. Çıkmaz sokak değil, dönemeç olduğunu bilirseniz onu çözme yolunda ikinci önemli hamleyi yapabilirsiniz. Başarısızlığı öğrenme fırsatı olarak bakabilmelisiniz.”

Atakent Matematik Geometri Özel Ders öğretmeni der ki: Hani öğrenci bazen ne ileri ne geri tek bir adım atamaz ya… YKS Matematik Geometri derslerine çalışmayı ve yanında tutmayı bilmez ama onun yokluğunu da istemez, ondan da çalışmaktan vazgeçemez. YKS Matematik ve Geometri derslerini kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için mücadele etmez. Matematik derslerini öğrenmek ve başarmak için mücadele etmek gerekir. Mücadele etmediğiniz zaman kaybetmeyi göze almış olursunuz. Mücadele ederken ısrarlı ve kararlı olmak bir başka ifade ile azimli olmak en büyük güçtür. Buna ilave olarak, yolunu aydınlatmada yardımcı olacak ve tecrübelerini size aktaracak Halkalı Matematik Geometri Özel Ders Öğretmenine ihtiyaç duyabilirsiniz. Atakent Matematik Geometri Özel Ders öğretmeninin anlatacaklarını nasihat olarak değil, senden kıdemli bir yol arkadaşın olarak görmeni talep ediyorum.

Atakent Matematik Geometri Özel Ders öğretmenine için, saman alevini andıran istek ve arzular bir amaca giden yolda amaç sahibini yolda bırakabileceğinden azimli olmak başarıya ulaşmak için altın bir değer taşır.  Atakent Matematik Geometri Özel Ders Öğretmeni : “Asla vazgeçmeyin. Dünyada hiçbir şey ısrar etmenin yerini alamaz. Israrlı ve kararlı olmak tek başına bir güçtür” demiş. Atakent Matematik Geometri Özel Ders öğretmeninin bu konudaki uyarısı dikkate değer. “Unutma, zafer bir dakika daha dayana bilenindir. Hayat mucizelerle doludur. Bazen hiç kurtulamayacağımızı düşündüğümüz durumlardan, şartlar değişir, kurtuluruz. Umudumuzu kaybetmemeli ve çabalamaya devam etmeliyiz. Biz çabalamaya devam edersek, şartlar da bizim lehimize devam etmeye başlayacaktır.” Atakent Matematik Geometri Özel Ders öğretmenine göre “zorlukları azimle yenmek kadar büyük düşünebilmek de önemlidir. Büyük hayalleri olanlar, hayallerine giden yolda yaşayacakları geçici ve küçük hayal kırıklıklarında cesaretlerini kaybetmemeleri gerekir.”

Atakent Matematik Geometri Özel Ders öğretmenine göre, öğrenci azimli olmakla birlikte eğer iyimserse de başarıya giden engelleri aşması daha kolay olur. Atakent En İyi Matematik Özel Ders öğretmeninden TYT Matematik öğrenmek için, elinden geleni yapmadığın müddetçe, umduğun TYT YKS Matematik Geometri sınavlarında netleri bulamamaktan şikayet etmekte haklı olabilirsin. “Tekkeyi bekleyen çorbayı içer” atasözünde olduğu gibi azimli olan mutlaka kazanır.

 “İlköğretimden üniversiteye” giden bu yolda, sizlere başarılar dilerken, “ Matematik Atakent En İyi Geometri Çözen kurşun kaleminiz sivri, sol beyninizin algılaması güçlü olmasını” diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla…

Cevat Karakayalı

04.01. 2018

Math Cevat Tutor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Bir Cevap Yazın