Beylikdüzü Matematik Özel Ders Öğretmeni

BEYLİKDÜZÜ MATEMATİK ÖZEL DERS ÖĞRETMENİ

YKS = TYT +AYT

Beylikdüzü Matematik Özel Ders Öğretmeni
Beylikdüzü Matematik Özel Ders Öğretmeni

Beylikdüzü Matematik Özel Ders Öğretmeni için, gelecekte ne yapmak istediğini, hedeflerini belirleyen öğrenci, hangi ders ne kadar önem vermesi gerektiğini bildiğinden kararsızlığa düşmez, zaman kayıp etmez. Tembellik vücudun aptallığı, aptallık da zihnin tembelliğidir. Öğrenciler, YKS Matematik sınavındaki hedefleri netlere ulaşmak için öncelikle mazeret üretmeden planlı çalışmalıdır. Çünkü YKS Matematik Geometri dersini çalışma, plan ve program olmadan sürdürülebilecek bir etkinliktir. Beylikdüzü Matematik Özel Ders öğretmeni soruyor, planlı çalışmak neden bu kadar önemli? Plan yapmak öğrenciye kazandırır? Ders çalışma programını yapan öğrenci, hedefine ulaşmak için izleyeceği yolu bildiği için vicdanen rahat ve huzurludur. Ders çalışma programı yapan öğrenci, hangi derse ne kadar çalışacağını bildiğinden panik yapmaz. Bir dersi çalışırken, aklı başka bir derse gitmez. Dikkat dağınıklığı yaşamaz. Ders çalışma programı yapan odasına asan öğrenci, sürekli hedeflerini hatırlar ve hayatını disipline eder. Ders çalışma planı yapan öğrenci, “Ne çalışacağım?” diyerek kararsızlığa düşmez. Bunun sonucunda zaman kaybetmez. Matematik bilimlerin sultanıdır.

Beylikdüzü Matematik Özel Ders öğretmeni der ki: Trigonometri, logaritma, limit, türev ve integral konularını çok iyi öğrendiğinizde güneşli ve mutlu günlerin sizi beklediğini biliyor musunuz? Eğer bunları bilirseniz hepiniz güzel günler göreceksiniz. YKS sınav öncesi Matematik dersiyle boğuşan bir öğrenciye, sorduğunuzda Matematik dersinden başarılı olmak ve yüksek netler yapmak istediğini söylüyor. Bu amaç için ders çalışması gerektiğini biliyor. Derslerin nasıl çalışıldığını da biliyor. Çalışma masası var. YKS Matematik kitapları ve soru bankaları masanın üzerinde kendisini bekliyor! Öğrencimiz ders çalışmanın hayatındaki yerini ve öneminin de farkında olmalıdır. YKS Matematik dersini çalışmamakla neler kaybedeceğini, çalışırsa neler kazanacağını da biliyor. Elini kolunu bağlayıp çalışmasını engelleyen bir dış etken de olmamasına rağmen, tüm bunlara karşın bir türlü masanın başına oturamıyor. Kendisi otursa bile aklı havalanıp başka yerlere gidiyor. Yapması gerekeni ve yapabileceğini bir türlü kendine yaptıramıyor.

Beylikdüzü Matematik Özel Ders Atakent öğretmenin de ifade ettiği gibi, öğrenci bazen isteğini toplayıp karar alamıyor, bazen istediği halde eyleme geçemiyor, bazen de harekete geçtiği halde karşı karşıya geldiği ilk zorlu durumda vazgeçiyor. YKS Matematik Geometri sınav süreci kendi ellerinde olan durumu sonuca ulaştıramıyor. Sanki görünmez bir güç onu engelliyor. Acaba bu öğrencinin AYT Matematik çalışma isteğini durduran nedir?  Peki, bu öğrencinin içinde olup onu engelleyen güç nedir? Ya da bu öğrencinin içinde olmadığı için, onun kendisine egemen olmasını zorlaştıran nedir? İçinde olan bir şey mi, yoksa içinde olmayan bir şey mi? Birçok şeyi başaran bir öğrenci, yapabileceğine inandığı bir şeyi, TYT Matematik öğrenmeyi neden başaramaz. Bu sorunun araştırılması gerekmektedir. Sorunun cevabı çok basit: Atalet!

Tek isteğim, Matematik dersinden başarılı olmanız ve istediğiniz üniversiteye girmeniz dileğimdir. Başarılar dilerim.

Cevat Karakayalı

G08022018

ECH

Math Cevat tutor



1 Yorum

  • Beylikdüzü matematik özel ders öğretmenim için:
    Beylikdüzü matematik özel ders;
    Hayatımın önem dönüm noktalarından biri üniversite sınavıdır.
    YKS=tyt+ayt sınavlarla kazanacağım.
    Bölüm ve sonrasındaki edineceğim meslek benim yaşam biçimim olacaktır.Bu yüzden matematik dersi benim için çok önemlidir.
    Böylesine önemli bir sınava hazırlanmanın temel şartı:en iyi matematik öğretmeni ve matematik dersini iyi anlamaktan geçer.Bu yüzden beylikdüzü matematik özel ders öğretmenime çok güveniyorum çünkü matematik özel ders öğretmenim konuyu en kolay ve en çabuk öğreneceğim yöntemlerle anlatmaktadır.Buradan Beylikdüzü matematik özel ders öğretmenime çok teşekkür ediyorum.

Bir Cevap Yazın