Atakent Özel Matematik Ders Verenler

ATAKENT ÖZEL MATEMATİK DERS VERENLER

Atakent Özel Matematik Ders Verenler
Atakent Özel Matematik Ders Verenler

Atakent Özel Matematik Ders Verenler öğretmeni der ki: YKS Matematik öğrenmesi için, öğrencinin akıllıca hareket etmesi için üç yol vardır: Birincisi yapacağı problem üzerinde düşünmektir ki bu en asil yoldur. İkincisi önceden yapılmış iyi bir şeyi taklit etmekle olur. Bu en kolay yoldur. Üçüncüsüne gelince bu en acı yoldur, deneyerek, uğraşarak bulunan yol. YKS Matematik problemlerini, inanarak, hissederek, severek, yaratıcı olarak ve esinlenerek çözmelisiniz. Böylece Matematik ile bilinçaltınızı yeniden tasarlayarak kendinizi yeniden yaratabilirsiniz.

Atakent Özel Matematik Ders Verenler Halkalı Öğretmeni ile öğrenme güçlüklerini yok edebilirsiniz. Ayrıca, benden geçti demeyin. Öğrenciyi, zor Matematik Geometri problemlerini çözdüğü zaman mutluluk ayakta tutar. Bunun en büyük nedeni ise, öğrencinin vücudundan dopamin isimli bir hormon salgılanmasıdır. Bu hormon öğrencilere hizmet edince artar ve insanı gençleştirir. Çünkü insanın morali düzelir.

Atakent Özel Matematik Ders Verenler Hocasına  göre, YKS Matematik sınavlarında başarılı olmanın yalnızca iki kuralı vardır:

  • Birincisi, tam olarak ne istediğini anlamak,
  • İkincisi, onu yapmaktır.

Atakent Özel Matematik Ders Verenler öğretmeni için, elinizin altında sınırsız bir zenginlik vardır. Bunları elde etmeniz için yapmanız gereken tek şey, kalp gözünüzü açmak ve içinizdeki sınırsız matematik bilgi hazinesini görmek. Ek olarak, kendi içinizde güzel, keyifli ve bereketli bir yaşam sürmek için gereksinim duyduğunuz her şeyi bulabileceğiniz hiç tükenmeyen bir enerji deposu bulunmaktadır. Mıknatıslı bir demir parçası, kendi ağırlığının on iki katını kaldırabilir Bunu fizikçiler deneysel olarak laboratuvarda ispat ettiklerini hepimiz bilmekteyiz. Ancak bir demir parçasının mıknatıs özelliğini alırsanız, bir kuş tüy parçasını bile kaldıramaz. Aynı düşünceyle, iki cins öğrenci vardır. Mıknatıslanmış öğrenciler güven doludur.

Matematik Özel Ders Atakent

Diğer öğrenci tipinde ise, mıknatıs özelliği yoktur. Dahası, onlar korku ve kuşkuyla doludurlar. Bir fırsat yakaladıklarında, “ Ya başarısız olursam? Ya Matematik problemlerini çözemezsem, arkadaşlar benimle dalga geçerler.” Diye düşünürler. Bu cins öğrenciler sınıfta başarılı olamazlar, pek ilerleyemezler. İlerlemekten duydukları korku, oldukları yerde saymalarına neden olur. İşte burada anneler-babalar bir ayrış içinde olmalı ve çocuğunu bu durumdan, Atakent Özel Matematik Ders Verenler Bahçeşehir öğretmeni ile çözüm bulabilirler. Seneler önce var olan önemli sırrı keşfeder ve kullanırsanız, siz de çocuğunuzu mıknatıslanmış haline getirebilirsiniz.

Atakent Özel Matematik Ders Verenler öğretmenine göre, YKS Matematik  deneme sınavlarında elde ettiğiniz tecrübeler, olaylar; içinde bulunduğunuz koşullar ve eylemler düşüncenize tepki olarak bilinçaltınız tarafından üretilir. Ayrıca, şunu unutmayınız ki, sonuçları ortaya çıkaran şey, inanılan şey değil, zihninizdeki inançtır. Hayatın asla değişmeyen ezeli ve ebedi gerçek ve doğrularına inanmaya başlayın. YKS = TYT + AYT Matematik sınanlarındaki problemlerini çözmenin yolu budur. Ayrıca, Matematik problemini çözme düşünceniz yeni başlayan eylemdir. Tepki bilinçaltından gelen ve düşüncenizin doğasıyla eşleşen yanıttır.

Sonuç olarak, Atakent Özel Matematik Ders Verenler öğretmeni sizlere aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek denli güneş diler.

Karakayalı, Cevat

13.04.2018

 

 

 

 

 

 

 

 



1 Yorum

  • Atakent matematik özel ders;
    Hayatımın önem dönüm noktalarından biri üniversite sınavıdır.
    YKS=tyt+ayt sınavlarla kazanacağım.
    Bölüm ve sonrasındaki edineceğim meslek benim yaşam biçimim olacaktır.Bu yüzden matematik dersi benim için çok önemlidir.
    Böylesine önemli bir sınava hazırlanmanın temel şartı:en iyi matematik öğretmeni ve matematik dersini iyi anlamaktan geçer.Bu yüzden atakent matematik özel ders öğretmenime çok güveniyorum çünkü matematik özel ders öğretmenim konuyu en kolay ve en çabuk öğreneceğim yöntemlerle anlatmaktadır.Buradan atakent matematik özel ders öğretmenime çok teşekkür ediyorum.

Bir Cevap Yazın