Halkalı Matematik Geometri Özel Ders

HALKALI MATEMATİK GEOMETRİ ÖZEL DERS

YKS = TYT + AYT

 MATEMATİK SINAVI İÇİN TEMEL SORUNLAR VE OLASI ÇÖZÜM YOLLARI

Halkalı Matematik Geometri Özel Ders

Halkalı Matematik Geometri Özel Ders öğretmenine öğrencinin YKS = TYT + AYT Matematik Çalışma sorunu Sorusu: Eve gidince matematik dersini çok çalışacağım diye plan yapıyorum. Evde Matematik defterini ve matematik kitabını açınca ne yapacağımı bilemiyorum.

Halkalı Matematik Geometri Özel Ders öğretmeninin cevabı: Başarının en temel koşullarından biri de ısrarcı olmaktır. Matematik dersini çalışma konusunda aldığınız kararları, her ne olursa olsun mutlaka uygulamaya çalışın. Eğer uygulayamıyorsanız bir sorun var demektir. Hedefinizi gözden geçiriniz.

Halkalı Matematik Geometri Özel Ders Atakent öğretmenine göer, YKS Matematik Geometri sınavına çalışmak bir alışkanlık meselesidir. Böyle bir alışkanlığı elde edebilmek için ders konuşulan ortamları okul dışına taşımaya çalışın. Öğrencilerin planlarını en çok zorlayan kıramayacağı arkadaşların davetleridir. O arkadaşlarınıza hayır diyemediklerinden yakınırlar. Bu problemi çözmek de yine öğrencinin elindedir. Eğer arkadaşlarını kaybetmek istemiyorsa onlarla önceden beraber olacağı zamanı belirleyip kendi onları davet etmelidir. Böylece hem onları memnun eder hem de planınızı bozmamış olur. Arkadaşlarımla beraber olacak kadar boşluk yok diyorsanız o zaman birkaç günlük boşlukları bir araya getirip belli bir güne yığarak arkadaşlarınıza randevu verebilirsiniz.

-Kendinize uygulanabilir bir plan yapın. Planınız olabildiğince sade olsun. Onlardan planınızı uygulamanız konusunda yardım isteyin. Böylece evdeki işlerin bir kısmı üzerinizden kalkacak ebeveynleriniz sizi memnuniyetle denetleyecektir. Siz de YKS Matematik Geometri dersini çalışmak zorunda kalacaksınız.

Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz yoksa Halkalı Matematik Geometri Özel Ders öğretmeninizden yardım talep edebilirisiniz veya okulda defter ve kitaplarınıza ders esnasında evde ne yapmanız gerektiğine dair kısa notlar alabilirsiniz. Mesela Matematik Geometri konusunun daha iyi kavranabilmesi için eski bir konunun gözden geçirilmesine ihtiyaç doğar. Bu notlar sizi çalışmak için yönlendirecektir.

Halkalı Matematik Geometri Özel Ders Halkalı öğretmenine YKS = TYT + AYT Matematik Sorusunu Anlama Sorunu: Matematik Problemler konusundaki soruları yanlış anlıyorum, ne yapmalıyım?

YKS Matematik Geometri sınavı esnasında öğrenci yanılgılarının başında verilen problemi okuma gelir. Bir problemi çözerken, soruda yer alan verileri, matematik diline dönüştürmek gelir. Matematik Geometri dersinde yapılan bu işleme denklem kurma denir. Matematik denklemi kurarken, birbirinden farklı her bilinmeyen için, farklı semboller kullanılır ve bilinmeyen sayısı ne kadar az olursa, çözüm o kadar kolay olacağından, mümkün olduğunca az değişkene bağlı denklemler oluşturmaya çalışılır.

Halkalı Matematik Geometri Özel Ders öğretmeni sizlere, yaşamınızdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek denli acı diler.

Cevat karakayalı

20.04.2018

 



2 yorum

  • Halkali matematik geometri özel ders ögretmenimi AYT (alan yeterlilik testi ) konularini etkin ve verimli bir sekilde calistiktan sonra netlerim artti .

  • Halkalı matematik özel ders;
    Hayatımın önem dönüm noktalarından biri üniversite sınavıdır.
    YKS=tyt+ayt sınavlarla kazanacağım.
    Bölüm ve sonrasındaki edineceğim meslek benim yaşam biçimim olacaktır.Bu yüzden matematik dersi benim için çok önemlidir.
    Böylesine önemli bir sınava hazırlanmanın temel şartı:en iyi matematik öğretmeni ve matematik dersini iyi anlamaktan geçer.Bu yüzden Halkalı matematik özel ders öğretmenime çok güveniyorum çünkü matematik özel ders öğretmenim konuyu en kolay ve en çabuk öğreneceğim yöntemlerle anlatmaktadır.Buradan Halkalı,matematik özel ders öğretmenime çok teşekkür ediyorum.

Bir Cevap Yazın