En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy

EN İYİ MATEMATİK ÖZEL DERS BAKIRKÖY

ÖĞRETMENİ İLE KENDİ KUTUP YILDIZINIZI BULUN

En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy
En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy

En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy öğretmeni der ki:  Matematik Geometri YKS = TYT+AYT sınavlarından başarılı olabilmek ve hedeflediğiniz üniversitenin kapısını aramanın en etkin yolu, verimli çalışmaktır. Sözün özü bede ödemektir. Bazı öğrenciler “önce bir sınava girelim; puanlar belli olsun; alacağım puana göre tercihlerimi yaparken hedef de kendiliğinden ortaya çıkacaktır.” Diye düşünebilirler. Unutmamalıdır ki; “Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgâr yardım etmez.”

En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy öğretmeni ile Matematik Geometri derslerini çalışırken, aklınıza kaplumbağaları getirmenizi ister. Kaplumbağalara dikkat ediniz. Ancak kafasını dışarı çıkıp risk aldıklarında ilerleyebiliyorlar. Matematik Geometri öğrenirken risk almaktan korkma, uyuduğun zaman uyanacağına dair bir garanti yok. Ölüm saatini bir saniye bile değiştiremezsin. Matematik Geometri çalışarak geleceğini kontrol altına alabilirsin. Şayet Matematik Geometri derslerini çalıştığın halde yerinde patinaj yapıyorsan, Bakırköy Matematik Geometri Özel Ders öğretmeninden destek alabilirsin. Unutma, öğrencilik yıllarında en büyük risk hiç risk almamaktır.

En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy kutup yıldızı olan öğretmeninden öğütler:   En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy ile Matematik Geometri için güçlü belleğin şifresini bilmelisin. Güçlü belleğin şifresi olan 5N, 1K, “Kim, ne, nerede, ne zaman, zaman, niçin” sorularını sorarak zihinsel egzersizler yap. Bu tür egzersizler kazanımlarını hazmetmeni ve kalıcılaştırmanı sağlar.

En İyi Matematik Özel Ders Bahçeşehir öğretmenine göre öğrencinin tek rakibi kendisidir. Cesur ve özgüven sahibi ol.

En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy öğretmenine göre, TYT Matematik Geometri derslerinde başarı tepesine eller cepte çıkılmaz, çiçekli yollardan gidilmez. Arkadaşların uyurken sen geceleri tırmanmalısın. Ancak bu şekilde AYT Matematik Geometri sorularını tam olarak çözebilirsin. Matematik Geometri sorularından çözemediklerin değil, çözdüklerin seni yükseklere taşır. Eğer yapamadığın sorular olursa mutlaka En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy öğretmeni öğretmenine sormalısın. Çözememek değil, çözebilmek için çalışanlar Matematik Geometri bilgi sermayelerini artırır. Başarı çözememek değil, çözebilmektir. Soru çözümünde yardımlaşma sevgi dillerinden birisidir, davranışsal sevgidir. Başka bir ifade ile sevmenin davranışıdır. Sözde değil özde sevgidir. İyi kalpli olmak mükemmel olmaktan daha önemlidir.

Hiçbir zaman ne kendini, ne de başkasını aldat!

En büyük sermaye, en zengin miras doğruluktur. Çünkü doğru insan zengin insandan daha mutludur. Doğru insan her koşulda meyve veren ağaç gibidir.

Cümleler doğrudur sen doğru isen

Doğruluk bulunmaz sen eğri isen

En İyi Matematik Özel Ders Bakırköy öğretmeni sizlere, güneşi daha çok sevmene yetecek denli yağmur diler.

Cevat Karakayalı

05.07.2018

 

 

 

 

 

 



Bir Cevap Yazın