Matematik Özel Ders Başakşehir

MATEMATİK ÖZEL DERS BAŞAKŞEHİR

MATEMATİK VE TECRÜBE

Matematik Özel Ders Başakşehir
Matematik Özel Ders Başakşehir

Matematik Özel Ders Başakşehir öğretmeni der ki: Matematik Geometri derslerinde başarıların sırrı çok çalışmak ve inanmaktır. İstenileni çalışarak elde edebilirsiniz fakat YKS Matematik Geometri sınavları için yetmez. Avatar olmak için, ihtiyacınız olan en önemli özellik yürektir ve çalışarak geliştirilebilen bir şey değildir. İnce noktalar, detaylar ve tüyolar için Bahçeşehir Matematik Özel Ders Başakşehir öğretmeni tarafından taktik şart!” Boğaziçiliden Matematik Özel Ders öğretmenine göre, YKS Matematik Geometri öğrenmek istediği halde öğrenemeyen, ataletin paslı dünyasında bir öğrencinin öğrencilik yaşantısında eksik olan dört şey vardır: Hareket, Heyecan, Hız, Hırs

Matematik Özel Ders Başakşehir Öğretmenine sormuşlar “YKS Matematik deneme sınavlarında yüksek netlerin sırrı nedir?” diye. Matematik Özel Ders Başakşehir öğretmeni iki kelime ile cevap vermiş: “ Doğru çözümler.” “Peki, doğru çözümler Matematik için nasıl yapılır?” diye sorduklarında ise tek kelime söylemiş: “Tecrübe” Son olarak “Tecrübe nasıl oluşur?” diye sorduklarında ise usta Atakent Matematik Özel Ders  öğretmenine yine iki kelime ile cevaplamış: “Yanlış çözümler.”

Matematik Özel Ders Başakşehir öğretmeni için, Matematik dersinden YKS netlerinin en yüksek olması, başarılı ve tecrübeli olmayı seçtiğiniz zaman nelerden vazgeçebilirsiniz? Vazgeçtiklerinizi (feda ettiklerinizi) terazinin bir tarafına, başarıyı ve tecrübeyi diğer tarafına koyun. Başarı ve tecrübeyi seçtiğiniz için vazgeçtikleriniz ne kadar fazla olursa, ağırlığı o kadar çok olacak, ağırlığı ne kadar çok olursa başarının olduğu taraf o kadar yükselecektir. Vazgeçtikleriniz size başarının ve tecrübenin fiyatını gösterir.

Matematik Özel Ders Başakşehir öğretmenine göre, Matematik dersinde başarı ve tecrübeyi seçtiğiniz için vazgeçilen şeylerin başında, sevdiklerine ayrılan zaman gelir. İş dünyasında  ‘Başarı mesai saatlerine sığmaz.’ Diye bir değiş vardır. Matematik Geometri kahramanlarının mesai saatleri yoktur. Hem okul derslerinde başarılı olmak, hem de kendine ve bilgisayar oyunlarına bolca zaman ayırmak, dünyada ‘adaleti tecelli ettirme ’çabasına benzer. Uğrunda çaba gösterilmeye değer ama hiçbir zaman da tam olarak ulaşılamayacağı bilinir.

Matematik Özel Ders Başakşehir öğretmenine göre, Matematik Geometri derslerinde tam öğrenmede başarıyı yakalamak için kullanılan çeşitli yöntemler; düz anlatım, soru-cevap buluş yolu öğrenme, gezi-gözlem inceleme, gösterip yaptırma, örnek olay inceleme, problem çözme, proje çalışması, rol alma, iş birliğine dayalı öğrenme vb.dir. Bakırköy Matematik Özel Ders öğretmeni bu yöntem ve teknikleri kullanarak öğrencinin somut model ve nesnelere, grup çalışmaları içinde arkadaşlarıyla ve çevreleriyle etkileşim kurarak kendi fikirlerini oluşturmalarını hedeflemiştir. Bu şekilde öğrencinin Matematik ve Geometri derslerine karşı motivasyonlarının da artacağı düşünülmüştür.

Matematik Özel Ders Başakşehir öğretmeni sizlere, ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar netler diler.

Efsane Cevat Karakayalı

The Best Math Tutor

08.12.2028



Bir Cevap Yazın