Beylikdüzü Özel Matematik Ders

Beylikdüzü Özel Matematik Ders

YKS Matematik Sınavında ve Hayat yolunda başarılar

Beylikdüzü Özel Matematik Ders
Beylikdüzü Özel Matematik Ders

Beylikdüzü Özel Matematik Ders öğretmeni der ki: YKS Matematik sınavlarını kazanmak zor değil. Asıl zor olan inanmak ve etkin çalışmaktır. Şayet yüreğini ve beynini tam olarak hedefine kilitler ve sabredersen mutlaka kazanacaksın. Sakın bunu aklından çıkarma! Beylikdüzü Özel Matematik Ders Bakırköy öğretmeninin size sunduğu yol haritasını tam olarak izlersen başarıya ilişkin önemli farkındalıklar elde edersin.

Beylikdüzü Özel Matematik Ders Beylikdüzü öğretmenine göre, Matematik Geometri derslerindeki konuları EN İYİ TAM ÖĞRENME olanağını sağlamak için etkin ve

dikkatli bir dinleyici olmalısınız. Bunun için en iyi yöntem –İFİKAN-adlı bir yöntemi ile başarabilirsiniz.

İ.  İleriye Bak

Beylikdüzü Özel Matematik Ders öğretmeninizi dinlerken, öğretmeninizin anlattıklarından yola çıkarak daha neler söyleyebileceğini tahmin etmeye çalışın. Bunu yaptığınızda dikkat dağınıklığı yaşamazsınız ve bunun sonucunda devamlı Matematik Geometri dersinde uyanık kalırsınız.Fikirler

F. Fikirler

Beylikdüzü Özel Matematik Ders öğretmeninizin bir ders boyunca anlattıklarının ana fikirlerini bulmaya çalışın, ders boyunca kendi kendinize bu konudaki önemli noktaları bulmaya çalışın. Burada anlatılmak istenen nedir gibi kendinize sorular sorarak ana fikri bulmaya çalışın.

İ. İşaretler

Beylikdüzü Özel Matematik Ders öğretmeninin beden diline dikkat etmelisiniz ve uyanık olmalısınız. Öğretmenler ses tonlarını yükselterek ya da “burası çok çok önemli, dikkat ederseniz, şunu asla unutmayınız ki” gibi size sözel vurgularla önemli noktaları işaret edeler.

K. Katıl

YKS = TYT+ AYT Matematik Geometri için soru çözerken devamlı aktif olmalısınız. TYT Matematik öğretmeni soru soru sorduğunda tahtaya kalkıp çözmelisiniz. Aktif öğrenci daima bir adım öndedir. Pasif öğrenci hiçbir zaman başaramaz. Daima aktif olan öğrenci daha çabuk öğrenir.

AAraştır

YKS = TYT + AYT Matematik Geometri derslerini anlatılırken anlaşılamayan bir yer varsa ya da merak edilen bir ayrıntı varsa bunlarla ilgili soruları sormaktan çekinmeyiniz.

N. Not Tutma

Sınıfta dinleme yolu ile öğrenilen YKS Matematik bilgileri çok uzun süre hafızada tutulamaz. Öğrenilenlerin zaman zaman tekrar edilmesi gerekir. Bu nedenle çözülen AYT Matematik Geometri problemlerinin mutlaka not etmeniz gerekir.

Bakırköy YKS Matematik Ders öğretmeninin önemli gördüğü bölümleri vurgularken çok sıkça kullandıkları ince noktalar  vardır.

  • Ses tonunu değiştirerek -ses tonunu yükselterek -alçaltarak, sertleşmek -yumuşatmak önemli noktaların vurgular.
  • Bakırköy Matematik Özel Ders öğretmenleri önemli kavram, aksiyomları ve teoremleri belirtirken yavaşlatabilirler.
  • Anahtar sözcük ve cümle kullanımları değişik biçimde kullanabilirler.
  • Tahtaya Yazarak temel ve önemli bilgileri ana hatları ile belirtirler.
  • Beş duyu organlarından göz ve kulağa hitap edecek araç ve gereçleri kullanırlar. Filmler, fotoğraflar, slaytlar kullanarak önemli kavramlar ve düşünceleri betimlerler.

Beylikdüzü Özel Matematik Ders öğretmeni sizlere, isteklerini tatmin etmeye yetecek denli TYT-AYT deneme sınavlarında netler diler.

Karakayalı, Cevat

Maths Cevat Tutor

11.01.2019



Bir Cevap Yazın