İstanbul En İyi Matematik Özel Ders

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders
İstanbul En İyi Matematik Özel Ders

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders öğretmeni diyor ki: AYT Matematik için, öğrencinin akıllıca hareket etmesi için üç yol vardır. Birincisi yapacağı problem üzerinde düşünmektir ki bu en asil yoldur. İkincisi önceden yapılmış iyi bir şeyi taklit etmekle olur. Bu en kolay yoldur. Üçüncüsüne gelince bu en acı yoldur, deneyerek, uğraşarak bulunan yol. Öğrencilik hayatınız, olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizin yansımasından başka bir şey değildir. Yaşadıklarınız, düşüncelerinizle başlar, inançlarınızla şekillenmektedir. Evrenin bir sistemi ve bu sistemin bir çalışma prensibi vardır. Sistemin nasıl çalıştığını öğrendiğinizde o zannettiklerinizle yarattığınız inançlarınızdan kurtuluyor. Bunun sonucunda  hayatınız değişmektedir.

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders Atakent öğretmenine göre, öğrencilik hayatınızla ilgili kararları rastlantılara bırakırsanız, çalışmalarınızı ve başarınızı engelleyecek pek çok nedenle karşılaşırsınız. Meşgul olmak kolay, verimli bir şekilde AYT Matematik sınavına çalışmak zordur. Matematik dersinde başarıya ulaşabilmek için, anlama, tam öğrenme ve hız kazanma çalışmalarını sistematik bir şekilde sürdürmek gerekir. Matematik dersinde edindiği bilgiler, özellikleri ve teoremleri programlı ve disiplini bir ev ödevi çalışmalarıyla sürdüremeyen öğrencinin başarıya ulaşması çok güçtür.

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders Ataköy öğretmeni diyor ki: Unutmayınız ki,

 

                                   “ Bazıları kendine güvenmekle, hava atmayı birbirine karıştırırlar.

 

                                      Oysa başarının en kolay ve kısa yolu ÇALIŞMAKTIR.

 

                                       Dehanın %1 ‘i ilham,%99 ‘i ise terdir.

 

                                       Hatırlayınız  ki, gelecek, çalışkan olanlarındır.” 

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders öğretmenine göre, esen rüzgârlara kendini bırakarak, istediği limana ulaşmak isteyenleri bekleyen son, tam bir hayal kırıklığıdır. TYT Matematik ve üniversite sınavlarında şans faktörünün oranı %0 ‘a yakındır. Matematik çalışarak başarılı olmalısınız. Çünkü rakipleriniz işlerini şansa bırakmıyor. Planlı ve programlı bir şekilde hedeflerine adım adım yaklaşıyorlar.

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders Beylikdüzü öğretmenine göre, AYT Matematik sınavı için plan yapmak demek, nereye ve nasıl bir yol haritası çizeceğimizi mantıklı bir şekilde, önceden kararlaştırmaktır. Geçerli ve verimli bir program hazırlayabilmek  için öncelikle, günlük yaşantınızda yer olan olayları ( bilgisayar oyunlarını ki bu en çok  zaman kaybı) ve zaman kaybına nedenlerini belirlemelidir.

İstanbul En İyi Matematik Özel Ders öğretmeniniz sizlere, güneşi daha çok sevmenize yetecek denli yağmur diler.

Cevat Karakayalı

11.02.2019

The Best Math Tutor

 



Bir Cevap Yazın