En İyi Özel Matematik Ders

En İyi Özel Matematik Ders

En İyi Özel Matematik Ders
En İyi Özel Matematik Ders

En İyi Özel Matematik Ders öğretmeni diyor ki: Matematik için başarı hayalini yaşamak senin elinde. Matematik Geometri için zirvede iken dibe vurmamak için iyi çalışmalısın. Matematik dersini anlamak için savaş aç ve En İyi Özel Matematik Ders öğretmeninle beraber kazan. TYT Matematik sınavları için beyninin deney sonuçlarına göre öğrenme teknikleri geliştirmek için En İyi Özel Matematik Ders öğretmeninin yazacağı soru reçetesine göre hareket edersen yapamadığın hiç AYT Matematik sorularının kalmayacağını bilmelisin. Matematik için gerçekten yapmak istediğinizi mi? Yoksa yapmanız gerekeni mi yapmakta olduğunuzu belirlemeye çalışın. Ne zaman yapmanız gerekeni yaptığınızı hissediyorsanız. Ya bir başkasının sizin için bir seçim yapmasına izin veriyorsunuz. Ya da birinin sizden bunu beklediğini düşündüğünüz için bir şeyler yapıyorsunuz demektir.

En İyi Özel Matematik Ders öğretmenine göre, YKS Matematik sınavlarında başarılı olmak için adım adım rehber. Her zaman yapmak istediğiniz ama anlamadığınız Matematik Geometri konularının bir listesini yapın. Bu konuları çalışarak anlamaya çalışın. Çocukluk düşleriniz üzerine, büyüdüğünüzde ne yapmak istediğiniz üzerinde durup düşünün. Bu düşlerinizi elde edebilmeniz için planlı ve programlı Matematik konularını iyi çalışmanız gerekmektedir. Para harcamak dışında size en kolay gelen şeyleri yazın. Bir servet sahibi olduğunuzu, çalışmak zorunda olmadığınızı ve istediğiniz her şeyi satın alabileceğinizi düşleyin. İstediğiniz her şeyi satın aldıktan sonra, tüm istediğiniz tatillere gittikten sonra, yaşamınızın geri kalan kısmında ne yapmak isterdiniz?

En İyi Özel Matematik Ders öğretmenine göre, bazen öğrenciler bizim için doğru olanı çabucak değerlendirerek bize doğru yönü gösterirler. Fakat onların hale hatalı olma olasılığı vardır ve bu olasılığın farkında olup tavsiye edilen yönü onaylayıp onaylayamayacağımız dair duygularımızı kontrol etmemiz önemelidir. Bu adımda yapmanızı istediğim şey durumunuzu eleştirel bir gözle bakmanızdır. Ama bu tür şeyler üzerinde nadiren durur ve düşünürüz. Durup yaşamımızın bizi nereye götüreceğini düşünmek yerine, bazen belirsiz bir hoşnutsuzluk duygusuyla birlikte yuvarlanıp gitmeyi sürdürürüz.

En İyi Özel Matematik Ders öğretmeniniz diyor ki; kendi durumunuzu, öğrencilik dışındaki zamanlarınızı dikkate alarak değerlendirin. Matematik Geometri derslerini çalışmanızın dışında zamanınızı neyle geçiriyorsunuz? Eğer aşırı diğer derslere çalışıyorsanız, boş zaman faaliyetleri için zaman yok demektir. Bu durum hiç de tatmin edici değildir çünkü boş zamanlarınızda yaptığınız şeyler, yapmak zorunda olduğunuz şeyler değil yapmayı istediğiniz şeylerdir.

En İyi Özel Matematik Ders öğretmeni sizlere, bu yıl gireceğiniz YKS Matematik sınavlarında başarılar diler.

Karakayalı, Cevat

Math Cevat Tutor

12.07.2019

 

 

 



Bir Cevap Yazın