En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir

 

En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir

Korku Ve Kararsızlık

En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir
En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir

En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir der ki:  Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz YKS Matematik sınavlarına çalışan bir çocuğun gözlerinin içine bakın. Çünkü bir çocuğun bir öğretmene öğretebileceği üç şey vardır: 1. Nedensiz yere mutlu olmak, 2. Her zaman meşgul olabilecek bir şey bulmak, 3. Elde etmek istediği her şey için var gücü ile dayatmaktır.

En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir öğretmeni ile YKS Matematik sınavlarına çalışarak iyi bir üniversiteye girmek için, iyi bir lise eğitiminin gerekliliğine herkesin birinci önceliği olduğuna inanıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için yoğun bir çaba ve arayış içindesiniz. Yoğun bir çaba ve arayış içinde olmanız çok doğaldır. Çünkü hayatın en önemli virajlardan birinden geçiyorsunuz. Bu virajlardaki çabalarınız belki de gelecekteki hayatınız üzerinde önemli belirleyici rol oynayacaktır. Her yıl birçok öğrencinin YKS Geometri Matematik sınav ve okul başarısına yardımcı olan En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir öğretmeni sizin gayretlerinize katkı sağlamak amacı her zaman hizmetinizdedir.

En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir öğretmeni bir fare ve bir kutu ile sınıfa girdi. Öğrencilerin şaşkın bakışları arasında fareyi kutuya koydu ve kutunun kapağını kapattı. Kutunun hava almadığı açıktı. Sınıfa dönerek : “ Bu kutuya iki gün kimse dokunmayacak, dokunan Matematik dersini geçemez!”  dedi ve sınıftan çıkıp gitti. Sınıftaki öğrenciler olaya bir anlam verememişlerdi. Bazı öğrenciler kutunun içindeki fareyi çıkarmayı düşündü ama cesarete edemedi. İki gün boyunca görülen sınıfta kutu öylece kaldı. Ne olacağını merak ederek iki gün geçirdiler. İki gün sonra tekrar dersi olan En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir öğretmeni sınıfa girdi ve kutuya yaklaşarak kutuyu açtı. Tabi ki kutunun içindeki fare artık yaşamıyordu. Öğrencilerin hepsi çok üzülmüşlerdi.  En İyi Özel Matematik Öğretmeni  sınıfa dönerek farenin neden ölmüş olabileceğini sordu. Sınıftan birçok farklı ses yükseldi. Havasızlıktan,  açlıktan veya susuzluktan.

En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir öğretmenine, bütün öğrenciler olabilecek olasılıkları birer birer saymışlardı. En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir öğretmeni kutuyu havaya kaldırıp içini gösterdi. Kutunun her tarafı kemirilmiş vaziyette ve minik delikler le kaplı idi. Görüyorsunuz değil mi? Fare kutudan çıkmak için çok mücadele etmiş. Bunu minik diş izlerinden ve irili ufaklı deliklerden anlıyoruz.  Ancak şu var ki fareyi sizin dediğiniz gibi ne havasızlık ne de susuzluk öldürdü. Farenin ölümüne neden olan iki şey var: Kararsızlık ve Korku. Kararsızlık, çünkü fare kutunun her yerini parçalayıp, her noktayı ayrı ayrı kemireceğine sadece tek bir köşesini ısırıp parçalasa idi ve bu konuda kararlı olsaydı o deliği büyütecek ve kutudan çıkıp kurtulacaktı.

Korku, çünkü eğer siz öğrenciler benden ve not düşmesinden korkmasaydınız, kutuyu açıp fareyi serbest bırakabilirdiniz. Ancak korkudan dolayı size yanlış gelen bir olaya göz yumdunuz. Hayatta bizi başarıya götüren yolda, Korku ve kararsızlık karşılaşacağımız en zor düşmanlardır. Kararsızlıkla zaman tüketmeyin. Beyninize tek bir şey koyun ve bu yolda ilerleyin ve bu yolda size yanlış gelen şeylere göz yummayın. Göze batmaktan, ses çıkarmaktan korkmayın ve doğru bildiğiniz yolda En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir öğretmeninizden sonra Matematik çalışın.

En İyi Özel Matematik Öğretmeni Bahçeşehir diyor ki: Unutmayınız ki, “Her zaman her akşam Matematik çözen kazanır.”

Cevat Karakayalı

Math Cevat Tutor

18.08. 2019

 

 



Bir Cevap Yazın