Bahçeşehir Matematik Özel Ders

Bahçeşehir Matematik Özel Ders

Bahçeşehir Matematik Özel Ders
Bahçeşehir Matematik Özel Ders

Bahçeşehir Matematik Özel Ders öğretmeni diyor ki: YKS Matematik sınavlarına hazırlanmak, yüksek disiplin, yoğunlaşma, sağlam irade, azim, büyük bir dikkatle yaklaşım ve özveri ile bağlılık ister. YKS Matematik sınavlarından başarılı olmak hedeflerini kendi gücüyle gerçekleştirebileceğine inan öğrenci mutludur, inançlıdır ve yaşama sevinci vardır. Hedefi olan öğrencinin gelecekteki hedefine ulaşması onun şimdiki gücünün kaynağıdır. Öğrencinin “Neyi? Nasıl? Nerede?” öğrenebileceğini hissederek eksiklerini gidermesi, tam bilgiye ulaşmanın sevkini yaşamasını hedeflemelidir. “Sen Matematik sorularını çözersin, gayret et, eninde sonunda başaracağından eminim çocuğum!” diyen anne-babalar çocuğunu yüreklendirdiği için çocuğu mutlaka başarılı olur. Bahçeşehir Matematik Özel Ders öğretmeni, öğrencisine “sen yapabilirsin!” “Kendi hayallerini amaçlarını gerçekleştirebilecek güç sende var!” mesajını vererek öğrencisinin YKS Matematik sınavından başarılı olmasını sağlar.

Bahçeşehir Matematik Özel Ders öğretmenine göre, YKS Matematik sınavları için, mücadele etmediğiniz zaman kaybetmeyi göze almış olursunuz. Mücadele ederken ısrarlı ve kararlı olmak gerekir. Bir başka ifade ile azimli olmak en büyük güçtür. Buna ilave olarak, yolunu aydınlatmada yardımcı olacak ve tecrübelerini size aktaracak Matematik v Özel Ders öğretmenine ihtiyaç duyabilirsiniz. Matematik Özel Ders Bahçeşehir öğretmeninin anlatacaklarını nasihat olarak değil, senden kıdemli bir yol arkadaşın olarak görmeni talep eder. Saman alevini andıran istek ve arzular bir amaca giden yolda amaç sahibini yolda bırakabileceğinden azimli olmak başarıya ulaşmak için altın bir değer taşır. “Unutma, zafer bir dakika daha dayanabilenindir. Hayat mucizelerle doludur. Bazen hiç kurtulamayacağımızı düşündüğümüz durumlardan, şartlar değişir., kurtuluruz. Umudumuzu kaybetmemeli ve çabalamaya devam etmeliyiz. Biz çabalamaya devam edersek, şartlar da bizim lehimize devam etmeye başlayacaktır.”

Bahçeşehir Matematik Özel Ders öğretmeni için, zorlukları azimle yenmek kadar büyük düşünebilmek de çok önemlidir. Büyük hayalleri olan öğrenciler, hayallerine giden yolda yaşayacakları geçici ve küçük hayal kırıklıklarında cesaretlerini kaybetmemeleri gerektiğini çok iyi bilirler. Korkuları olanlar, korkularını aşmasını da çok iyi bilirler. Senin hayallerinin yüksekliği ne kadar? Çünkü sen yükseldikçe önündeki engeller küçülür. Kişi azimli olmakla birlikte eğer iyimserse de başarıya giden engelleri aşması daha kolay olur. Zorluklar karşısında kişinin tahammülünü artıran iyimserliktir. “Tekkeyi bekleyen çorbayı içer” atasözünde olduğu gibi azimli olan mutlaka kazanır. Azimli olmayı iyimserlikle taçlandıranlar; hem çok daha kısa zamanda kazanır hem de kazanmakla birlikte daha mutlu olacağını bilirler. Kazanacağına ve başaracağına inanlar, azimli olmayı başardıklarında mutlu sona ulaşabilirler.

Bahçeşehir Matematik Özel Ders öğretmeni, “Orta öğretimden, Üniversiteye” giden bu zorlu virajlı yolda sizlere başarılar dilerken; “ YKS Matematik sorularını çözen kaleminizin güçlü olmasını diler.

Karakayalı, Cevat

09.10.2019

Math Cevat Tutor



Bir Cevap Yazın