Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy

Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy

Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy
Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy

Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy öğretmeni diyor ki: YKS Matematik sınavları için, kendi geleceğin ile ilgili planın olmazsa, başkalarının planına dâhil olursun. Bu durumda senin geleceğini başkalarının eline teslim etmiş olursun. Şayet ayaklarının üstünde yaşamak istiyorsan, yol yakınken Matematik derslerine vakit ayırıp öğrenmelisin. Yoksa dizlerinin üzerinde yaşarsın, bu da seni gelecek yaşamında mutsuzluğa götürür. Bu düşünce senin kararındır.

Başkalarının değil. Yol yakınken sen, tecrübeli yol arkadaşının sesine kulak vermelisin. Benden sana tavsiyem, Matematik Özel Ders Bakırköy öğretmeninle anlamadığın Matematik konularını birer birer tespit et. Bugünün işini yarına bırakma. Zaman su gibi akıp gidiyor, yoksa istesen de yapamazsın. Matematik Geometri için, hedeflediğiniz netler için düzenli ve verimli bir çalışma planı ile ulaşabilirsiniz. Yani oyunu kuralına göre oynarsanız önünüzde hiçbir engel duramaz.

Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy öğretmeni için, okul arkadaşlarınla geçen güzel zamanlar, iyi hatıralar, bolca gülmelerin yanı sıra başka unsurları da içinde barındırır. Matematik sınavları ardından bir dönem gelir. Sınav dönemi yaşlaştığında karın ağrıları ile birlikte kronik baş ağrıları da kendini göstermeye başlar. İnsan kendisini kötü hissedesi geliyor değil mi? “En azından sınav dönemi bitene kadar hastamı olsam acaba? “diyebilirsin. Matematik Özel Ders Beylikdüzü öğretmenine gelince o zaten bir sürü testlerle boğuşmanı zaten sağlamıştır.

Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy öğretmeni der ki; disiplinli ve etkin çalışmanın elinden hiç bir şey kurtulamayacağını aklından hiç çıkarmamalısın. Öz-güvenle oluşan motivasyon, başarının % 99’unu oluşturur. Bunu etkileyen tek şey ise, iç disiplini yaşam biçimidir. Disiplin her öğrencinin hayatında önemli bir yere sahiptir. Düşünsenize, bebekler ilk doğduklarında anneleri onları bir disiplin içerisinde besler. Eğitimini verir. Çocuklar kendi sınırlarını yavaş yavaş bir şekilde öğrenmeye başlar. Ona göre davranmaya çalışır. Aslında disiplin, bir anlayış olarak üretir. Pratik zekâyı denetleyecek mekanizmalar oluşturur.

Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy öğretmenine göre, disiplinsiz bir öğrencilik hayatı amaç olamaz. Çünkü yaşam o zaman hedefsiz ve silik ve sönük kalır. Geleceğe, ideallere hizmet etmez. Dahası, yarın yaparım diye bir şey düşünülemez. Dahası, yarınlar artık bugün olarak düşünülmesi gerekmektedir. İç disiplin öğrencileri birbirinden ayıran en önemli bir özelliktir. Bazı öğrenciler sıradanlık batağına saplanırken, diğerlerinin koyduğu her hedefe ulaşmasın sağlayan anahtar sadece aldığı eğitim ya da zekâsı değil, iç disiplinidir. İç disiplinle her engeli kolaylıkla aşabilirsiniz. Eğer disiplin yoksa en basit hedef bile bir hayal gibi görülebilir.

Sonuç olarak, Matematik Geometri Özel Ders Bakırköy öğretmeni, içinizdeki Matematik Geometri çalışma aşkını yaşam boyu sürmesi diler.

Karakayalı, Cevat

Math Cevat Tutor

24.12.2019

 



Bir Cevap Yazın