Beylikdüzü Özel Matematik Hocası

Beylikdüzü Özel Matematik Hocası

Beylikdüzü Özel Matematik Hocası
Beylikdüzü Özel Matematik Hocası

Beylikdüzü Özel Matematik Hocası diyor ki: YKS Matematik Geometri sınavlarından başarılı olmak için örnek ders çalışma programı hazırlamak gerekir. Gelecekte ne yapmak istediğini, hedeflerini belirleyen öğrenci; hangi ders ne kadar önem vermesi gerektiğini bildiğinden kararsızlığa düşmez. Bu yüzden zaman kayıp etmez. Öğrenci, hedeflerine ulaşmak için öncelikle mazeret üretmeden planlı çalışmalıdır. Çünkü TYT Matematik Geometri sınavına çalışma, plan ve program olmadan sürdürülebilecek bir etkinlik değildir.  Peki, planlı çalışmak neden bu kadar önemli? Plan yapmak öğrenciye e kazandırır? Beylikdüzü Özel Matematik Hocası açıklamak istiyor: Ders çalışma programını yapan öğrenci, hedefine ulaşmak için izleyeceği yolu bildiği için vicdanen rahattır. Bu yüzde de huzurludur. Matematik Dersi için çalışma programı yapan öğrenci, hangi derse ne kadar çalışacağını bildiğinden panik yapmaz. AYT Matematik dersine çalışırken, aklı başka bir derse gitmez. Dikkat dağınıklığına yer vermez. Ders çalışma programı yapan odasına asan öğrenci, sürekli hedeflerini hatırlar ve hayatını disipline eder. Ders çalışma planı yapan öğrenci, “Ne çalışacağım?” diyerek kararsızlık yaşamaz. Bu bakımdan zaman kaybetmez.

Beylikdüzü Özel Matematik Hocası  Matematik Program Nasıl Hazırlanır? diye soruyor. Öncelikli olarak bilinmelidir ki, Matematik ders çalışma programı kişiye özeldir. Öğrencinin çalışma programı, birbirinden farklı olacaktır. Bu bakımdan, bu konuda ancak bazı tavsiyeler verilebilir. Öğrenci eve geliş ve yemek vakitlerini kendilerine göre ayarlayabilir. Ancak etüt ve molalar birbirleriyle orantılı olmalıdır.

60 dakika çalışan öğrenci; 10 dakika

90 dakika çalışan öğrenci; 15 dakika,

                      120 dakika çalışan öğrenci 20 dakikada dinlenir.

Beylikdüzü Özel Matematik Hocası için zamanı verimli kullanmayı bilmek çok önemlidir. Bunun sonucunda öğrenme fırsatı olabilir. YKS Matematik Geometri deneme sınavlarında netlerinin artması ve hedeflere ulaşırken ara hedeflerin farkına varırsınız. Bazı ara hedefler şimdi, şu anda, hemen gerçekleştirilmelidir. Çiftçinin, mevsiminde tohumu ekmesi ve tarlayı sürmesi gibi.  Bazı hedefler uzun vadeli, yılların emeğini gerektir. Yani meslek tercihi ve kazanmak gibi.

Matematik Özel Ders Beylikdüzü öğretmeni ,Matematik Geometri dersinde her başarı ter kokar ve hiçbir başarı tesadüf olmadığını bilmenizi istiyor. “İlkokuldan Üniversiteye” giden bu zorlu yolda sizlere başarılar dilerken “ Matematik Geometri Çözen kaleminiz güçlü ve zihninizin açık olmasını diler.”

Karakayalı, Cevat

Math Cevat Tutor

04.01.2020



Bir Cevap Yazın