Matematik Birebir Ders Bakırköy

Matematik Birebir Ders Bakırköy

Matematik Birebir Ders Bakırköy
Matematik Birebir Ders Bakırköy

Matematik Birebir Ders Bakırköy diyor ki: YKS Matematik sınavlarına hazırlanırken, Matematik düşüncelerinizi yeniden biçimlendirebilirsiniz, bu yüzden olumsuz şeyleri tekrar tekrar düşünmek zorunda değilsiniz. AYT matematik Sınavı için düşüncelerinizi sadece ve sadece siz seçersiniz. TYT matematik sınavına hazırlanırken hiç kimse neşenizi kaçıramaz. Hiç kimse sizi endişelendiremez. Siz içsel olarak izin vermediğiniz sürece, hiç kimse sizi olumsuz düşünceye yönlendiremez. YKS Matematik sınavları  için bütün büyük işler, küçük başlangıçlarla olur. TYT Matematik sınavına çalışırken, geçici başarısızlıkların sizi yenmesine izin vermemelisiniz. Matematik için her bir engel kararlılığınızı daha da güçlendirmelidir. Matematik Ders Bakırköy öğretmeni ile öncelik sıralamana göre zaman yönetimi geliştir. Öncelik sıralamanın tamamen sizin elinizde olduğunu unutmayınız! Beynindeki nötronlarla bağlantı kur ve hayalini çizdir. TYT ve  AYT Matematik Sınavları sizin ne ifade ediyor biliyor musunuz?

Matematik Birebir Ders Bakırköy öğretmeni soruyor? Siz de YKS Matematik sınavları hangi duygu ve düşüncelerin oluşmasına neden oluyor?  Bu sorulara vereceğiniz cevaplar AYT Matematik sınavlarında başarıya ulaşmada oldukça belirleyicidir? Çünkü sınav için nasıl bir anlam yüklüyorsak, Matematik YKS Matematik sınavlarına hazırlık süresi içinde sınav ile ilgili yaşadıklarımıza vereceğimiz tepkiler de bu istikamette olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimiz de sınavın sonucunu kesin etkileyecektir. TYT Matematik Sınavın bizde meydana getirdiği etki ölçüsünde, ya amaçlarımıza ulaşmamızda bir araç olacak veya sevmediğimiz, kızgınlıkla, kaygıyla baş etmeye çalıştığımız bir amaç haline gelecektir. İşte başarıda belirleyici olan bu bakış açısıdır. Başarı ve başarısızlıklarımızın altında bu görüş açıları ve kendimizi gerçekten sınava nasıl çalışacağınızı bilememek yatmaktadır.

Matematik Birebir Ders Bakırköy öğretmeni soruyor: YKS Matematik sınavlarında başarılı olabilmek için ne yapabilirsiniz? Hangi tür bir sınava hazırlandığınız öğrenmelisin.  Hazırlandığınız sınavın (Matematik soru dağılımı) ve psikolojik hazırlık ( motivasyon düzeyini en üst seviyede tutma, dikkat ve konsantrasyonu sağlama, kaygıyı kontrol etme ve sağlıklı bir mesleki karar süreci geçirme) boyutu olduğunu asla unutmamalısınız. Koyduğunuz hedefler önemlidir. Hedeflerinizi önceden belirlemelisiniz.  Başarıya odaklı bir çalışma temposu oluşturmalısınız. Verimli ve etkili öğrenme teknikleri kullanın. Bakırköy Matematik Özel Ders ile YKS = TYT + AYT sınavları sürecinde çok değil, verimli ve etkin çalışma yöntemlerini kullanmalısınız.  Zamanlamanızı iyi değerlendirin. Hazırlayacağınız programda ders ve sosyal hayatı da dengeleyin. Girdiğiniz sınav sonuçlarını sağlıklı bir biçimde iyi değerlendirin ve sizin netlerinizi artıracak stratejileri belirlemelisiniz.

Matematik Özel Ders Bakırköy öğretmeniz sizlere, YKS Matematik sınavları için çok aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek denli güneş diler.

Karakayalı, Cevat

Math Cevat Tutor

22.01.2020

 

 



Bir Cevap Yazın