Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders

MATEMATİK DÜŞÜNCELERİN MÜTHİŞ GÜCÜ

MATEMATİK DERSİNİ İÇTE BAŞARAMADIYSAN, DIŞTA ASLA BAŞARAMAZSIN

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders Hocası diyor ki: Geometri & matematik konularını, önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğreniyorlar. Otoriteden öğrenenler, özgürlük bedeli ile öğrenirler. Deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenirler. Yaşamdan öğrenenler, gecikme zammıyla öğrenirler, Yaşamdan da öğrenemeyenler, boşa gitmiş yaşamlarıyla öğrenirler. YKS Geometri & Matematik sınavlarında başarı, bir hayalle başlar. En son ne zaman hayal kurdun, gel biraz hayalleri üzerinde konuşalım…”

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders Hocası soruyor? Düşünce Gerçekten Bu Kadar Güçlü mü?

Düşüncelerin sana Geometri & Matematik ders konularını  çalıştıracak güç sağlıyorsa,

Düşüncelerin sana günde yüzlerse Geometri testi çözdürebiliyorsa,

Düşüncelerin sana sabah erken kaldırıp okula gitme gücü, kazandırıyorsa,

Düşüncelerin sana gerekli zamanlarda hayır, demesini biliyorsa,

Düşüncelerin sana, zamanını planlı kullanmayı sağlıyorsa,

Düşüncelerin sana, başarı odaklı yaşamayı öğretiyorsa,

Senin düşüncelerin davranışlarını çok iyi etkiliyor demektir.”

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders Hocasına göre, bir öğrenci Geometri Matematik dersindeki başarıya annesinin, babasının, Beylikdüzü Matematik Özel Ders Öğretmeninin tıpkı yelkenin etkisi mantığı ile hareket ederse bir yerlere gelebilir, ama bu onun gerçekleştirebileceği asıl başarı değildir. Eğer öğrenci Geometri Matematik için düşüncelerini kontrol edebilirse, buharlı gemi misali… Asıl başarı potansiyel enerjisini kinetik enerjiye çevirerek bulacaktır.

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders Hocası AKLINIZDAN HİÇ ÇIKARMAYIN diyor:

Yelkenli gemiler de limana ulaşırlar; buharlı gemiler de.

Ama yelkenli gemiler limana daha zor ve daha geç ulaşır veya ulaşamaz.

Buharlı gemiler ise limana daha kolay ve daha hızlı istedikleri limana ulaşır.

Yelkenli gemiler denizlerde dev dalgalara daha çabuk teslim olur.

İstemediği bir limana sığınmak zorunda kalabilir.

Buharlı gemiler ise dalgalarsa mücadelede daha dayanıklıdır ve asla pes etmez.

O istemediği limana değil, istediği limana daha kolay ulaşır.

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders  Beylikdüzü Hocasına göre, düşünceler iç başarının tuğla taşlarıdır. Eğer tuğla taşlarını yerli yerine koyarsanız, başarı duvarınızı başarı düşünceleri ile örerseniz, Geometri & Matematik dersinde başarısızlığın önüne büyük ve yıkılmaz bir set çekmiş olursunuz. Dünyanın en fazla izlenen spor müsabakalarından olan olimpiyatlar yüzyıllardır düzenlenmektedir. Olimpiyatlarda 1954 yılına kadar hiçbir atlet 1 mili 4 dakikanın altında koşamamıştı. O yıla kadar bütün atletler 1 milin 4 dakikanın altında koşmanın imkansız olduğuna kendilerini inandırmışlardı. Onlar beyinlerinde başarısızlık duvarı örmüşlerdi. Duvarın arkasındaki başarı ovalarını göremiyorlardı. Ta ki Roger Bannister adlı bir atlet bu duvarı yıkıp 1954 yılında 1 mili 4 dakikanın altında koştuğuna kadar… O önce bu olumsuz düşüncelerini değiştirmiş ve kendisinin bunu başaracağına inandırmıştı. Roger Bannister’ın bu başarısı, birçok atletin de olumsuz ve başarısızlık ihtiva eden düşünce ve duygularını değiştirmişti. Çünkü Roger Bannister’ın başarısından sonra tam 38 atlet daha 1 mili dört dakikanın altında koşmuştu.

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders Hocası UNUTMAYIN VE HAFIZAYA ATIN diyor:

Her Geometri & Matematik sorularını çözen öğrenciler büyük düşünür.

Onların bireysel başarısı sınıfı ve kendilerini yönlendirir.

Geometri & Matematik sorularını çözemeyen öğrencilerin yerine çözen vardır. Bu nedenle çözemeyen öğrencilerin bireysel başarısı yoktur. Sınıfın ve başkalarının başarısını sahiplenirler.

Çözemeyen öğrenciler, çözen öğrencilerin başarısı ile övünürler.

Çözen öğrenciler ise en büyük başarıyı yalama peşinde oldukları için övünmeye dahi vakit bulamazlar.

Düşüncelerinizin gücünü, davranışlarınızı ne kadar etkileyebildiğinizden anlayabilirsiniz. Sürekli futbolu düşünen bir öğrenci, okul yolunda bile top sürer gibi yürür. Matematik dersinde başarıyı düşünen bir öğrenci ders çalışması gereken zamanda, okula iki adım ileri bir adım geri gediyorsa, başarıya yönelik düşünceye sahip değildir. Buna “piyano düşüncesi” diyebiliriz. Bir kişi piyano bileti aldığında beyninde zenginlikle ilgili onlarca düşünce oluşur. Ama bu düşünceler onu bir türlü zenginleştiremez. O düşünceler “talih kuşuyla” beraber uçup gider. Daha da kötüsü “piyano düşüncesine “ sahip kişiler yattığı yerden zengin olmayı düşünür. Zengin olma düşüncesi onu harekete geçirmez. Eğer sizde “piyano düşüncesine” sahipseniz ders çalışmadan, bedel ödemeden yani harekete geçmeden üniversite sınavını kazanacağınızı, istediğiniz başarıya ulaşacağınızı düşünürsünüz.  Fakat üzgünüm yanılıyorsunuz. Çünkü düşünceleriniz sizi harekete geçirmiyorsa, “başarı odaklı” düşünmüyorsunuz.

Beylikdüzü Özel Geometri Matematik Ders Hocası için, düşünceleriniz sizi başarı yönünde sizi harekete geçirebiliyorsa bu durum “büyük düşünce” diyebiliriz. Yola yüksekten başlamaya cesaret etmeliyiz. Hep yükseği düşünmeliyiz. Bunun anlamı şudur: “Düşüncelerimiz bizim limitimizi belirler.” Düşüncelerin ne kadar güçlü ve etkili olduğu deneylerle ispat edilmiştir. Araştırma ve deneylerin dışında asıl düşüncenin gücünü yaşayanların sözlerine kulak vermenin önemi büyüktür.

 “Üzüntü, korkunun insan kafasında meydana getirdiği ince bir akıntıdır. Onun büyümesine müsaade edilirse, o küçük akıntıdan, bütün öteki düşünceleri içine alıp akıtan bir kanal olur.”

“Her eylemin atası düşüncedir.” Ralp waldo Emerson

“İyi ya da kötü bir şey yoktur, fakat biz düşüncemizde iyi ve kötüyü yaratıyoruz.” William Shaespeare

“Deneyim düşüncenin, düşünce ise eylemin çocuğudur.” B. Dısraeli

“İnsanlar, dünyayı düşüncelerin yönettiğini görenlerdir.” Emerson

“Düşünce kabiliyetini öldüren en büyük düşman alışkanlıktır.” S. Maugham

“Akıl durunca düşünce durur. Düşünce durunca hareket durur. Hareketsizlik çürümenin eşiğidir.” Gazali

Matematik Özel Ders Beylikdüzü Hocasına göre, Geometri & Matematik problemini çözmek için düşünce goncadır; dil tomurcuk. Eylem ise bunların arkasındaki meyvedir.

Beylikdüzü Matematik Özel Ders Hocası sizlere, başarılar diler.

Karakayalı, Cevat

Math Cevat Tutor

30.05.2020

 

 

 



Bir Cevap Yazın