Bahçeşehir En İyi Matematik Özel Ders

Bahçeşehir En İyi Matematik Özel Ders

Bahçeşehir En İyi Matematik Özel Ders Hocası diyor ki: YKS Matematik sınavlarına hazırlık için, bugün uygulamaya geçirilen en iyi bir plan, yarın uygulanacak mükemmel plandan çok daha iyidir. Matematik sınavlarına gayret ile çalışmak, öğrenciyi öğrenci eder. Fakat, işin zor tarafı çalışmaya alışmaktır. Ayrıca, öğrenci ortaya bir şey koymazsa, o da hiç kimseden hiç iyi değildir. Matematik sınavlarına çalışma alışkanlığı gelişmemiş bir öğrenci, “çalışmak öğrenciyi öğrenci eder.”  Cümlesinin anlamını bilemez. Matematik sınavına çalışma becerisi veya “kendini çalıştırabilme yeteneği”  bir öğrencinin hayatta sahip olduğu en büyük avantajıdır. Bu durumu Beylikdüzü Matematik Özel Ders öğretmeni “Ne kadar Matematik sorusu çözerseniz, o kadar başarılı olursunuz.” Biçiminde öğrencileri motive etmektedir.

Bahçeşehir En İyi Matematik Özel Ders Hocası için, Matematik çalışmak, sadece önündeki Matematik soruları ile ilgilenmek değil, işinin gereğini yerine getirmektir. Masada geçirdiğiniz sürede değildir. Yeni Matematik bilgilerini hafızanıza attığınızda çalışmış sayılırsınız. Çalışma performansınızı meşguliyetin-izle değil, elde ettiğiniz netlerle değerlendirmelisiniz. Dahası, etkin ve verimli bir şekilde ders çalışmalısınız.

Bahçeşehir En İyi Matematik Özel Ders Hocası, Matematik çalışmayı ikiye ayırıyor: İçe dönük çalışma ve dışa dönük çalışma olmak üzere.  Dahası, içe dönük çalışma, öğrencinin kendi beyninde geliştirdiği işlemlerdir. Dışa dönük çalışma ise öğrencinin dış dünyada yaptıkları, gözle görülebilir durumlardır. Ayrıca, üniversiteye girmek için sınava hazırlanıyorsanız, kesinlikle aşırı derecede yoğun faaliyet gerektiren sosyal aktivitelerden uzak durmalısınız. Matematik/Geometri  çalışmanın en ilginç yanlarından biri de; zamanla bağımlılık yapmasıdır. Çalışma bağımlığına sahip oldukça daha çok çalışırsınız. Canınız Matematik ders çalışmak istemiyorsa isteğinize aldırmayı masaya oturun. Çalışmanız gereken konu ile ilgili bir şeyler okuyun. Bazen böyle yapınca konuya yavaş yavaş ısındığınızı göreceksiniz. Bu ısınmayı sağlayan tek şey ise, konu ile ilgili bilgilerinizi harekete geçirmiş olmanızdır.

Matematik Özel Ders Bahçeşehir Hocasına göre, “düzenli ve verimli çalışmaya” önem vermelisiniz. İşte bu durumu önemsemeliyiz.  YKS Matematik Geometri sınavlarına çok çalışmanız gerekiyor. Bu durum kötü haber ise, iyi durum şudur: Matematik çalışmalarınızın ve alın terinizin karşılığını almak tamamen sizin kontrolünüzde olduğunu sakın aklınızdan çıkarmayınız. YKS Matematik sınavlarının en güzel yanı, istediğiniz sonucu almanın sizin ellerinizde olmasıdır. İsteseniz masa başında hayale dalıp gidebilirsiniz, isterseniz durmadan Matematik soruları çözüp hedeflediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz.

Matematik Özel Ders Bahçeşehir öğretmeni sizlere başarılar diler.

Karakayalı, Cevat

27.03.2023

 



Bir Cevap Yazın