Matematik Özel Ders Verenler Bahçeşehir

Matematik Özel Ders Verenler Bahçeşehir

Matematik Özel Ders Verenler Bahçeşehir Hocasından Matematik konularını öğrenerek, engellerin üstesinden gel! Bahçeşehir En İyi Matematik Özel Ders Hocası tüm soruları çözen değil, çözdüğü Matematik sorularını hafızada tutma metotlarını kullanarak öğrencinin beynine yazdıran hocadır. En İyi Matematik Özel Ders Beylikdüzü Öğretmeni, öğrenci merkezli anlatımı esas alan bir sistemle, öğrencinin “Neyi? Nasıl? Nerede” öğrenebileceğini hissederek eksiklerini gidermesi, tam bilgiye ve tam öğrenmeye ulaşmanın zevkini yaşamasını hedeflemelidir.

Matematik Özel Ders Verenler Bahçeşehir Öğretmeni ile çalışmak, yüksek disiplin, yoğunlaşma, sağlam irade, azim, büyük bir dikkatle yaklaşım ve özveriyle bağlılık ister. Atakent En İyi Matematik Özel Ders Öğretmeni, YKS Matematik konularını, açık duru, yalın bir anlatımla aktarırken konuyu özümletecek örnekleri kolaydan zora, basitten tümleşiğe giden çok test sorusu ile destekleyerek akla gelebilecek her türlü yer veren öğretmendir. En İyi Matematik Özel Ders Atakent Öğretmeni, sadece okula yardımcı, üniversiteye hazırlık kimlikleri ile değil, matematik öğrenmek isteyen öğrencilerin isteklerini karşılayan kimlikleri ile de Matematik dünyasına hizmet edendir.

“En İyi Matematik profesörü Nobel ödülü almıştı. Ödül töreninden sonra ilk dersinde öğrencilerden birisi kendisine şöyle bir soru sordu:

Efendim! Dünyada yüzlerce Matematik profesörü var. Ancak bu kadar bilim adamı arasında ödülü size layık gördüler.  Sizi diğerlerinden ayıran en büyük özellik neydi?

Profesör, bu farklı soruya önce bir tebessümle cevap verdi. Ardından da, kendisinden merakla cevap bekleyen öğrencisine şunları söyledi:

-Doğrusunu söylemek gerekirse, hepsini anneme borçluyum. Çünkü ben küçük bir öğrenci iken, diğer çocukların anneleri, onlar okuldan eve döndüklerinde kendilerine: “ Şöyle bakalım, Atakent En İyi Matematik Özel Ders öğretmeninin sorduğu soruların hepsine cevap verebildin mi? diye sorarlardı. Benim annem ise bana: ‘şöyle bakalım’ derdi. “Bugün iyi bir soru sordun mu?’

İşte beni farklı yapan bu oldu. Her zaman diğer öğrenci arkadaşlarımın sormadığı En İyi matematik sorularını sordum. Öğrencilik yıllarımda da hep sormaya devam ettim.

Tek dileğim, Matematik öğrenmek isteyip de öğrenemeyen öğrencilere, Atakent En İyi Matematik Özel Ders Hocası, onların dünyasını aydınlatan bir ışık olmasıdır.

Karakayalı, Cevat

31.03.2023



Bir Cevap Yazın