Atakent En İyi Özel Matematik Ders

Atakent En İyi Özel Matematik Ders

Atakent En İyi Özel Matematik Ders Hocası diyor ki: YKS Matematik sınavlarında başarılı olmaya inanmaya başladığında, evren senin için çalışmaya başlar. Unutma, evren sadece almaya layık olduğunu düşündüğün şeyi sana verir. Şimdi, matematik sorusu çözme zamanı geldi. Başarını kutlayabilirsin. Ayrıca, YKS Matematik sınavlarına çalışırken en iyi öğretmenin geçmişteki yaptığın hatalarındır. Sessizce çalış. Sadece “Şah Mat” deme zamanı konuş. En güçlü halin, sakin olduğun andır. Planlı bir öğrenci, plansız bir dahiyi yenebilir.

Atakent En İyi Özel Matematik Ders hocasına göre, meşgul olmak kolay, verimli olmak zordur. Kendi hayatınızla ilgili kararları rastlantılara bırakırsanız, çalışmalarınızı ve başarınızı engelleyecek pek çok sebeple karşılaşırsınız. Başarıya ulaşabilmek için anlama, öğrenme ve hız kazanma çalışmalarını sistematik bir şekilde sürdürmek gerekir. Verilen bilgileri programlı ve disiplinli bir ev çalışmasıyla sürdüremeyen öğrencinin YKS Geometri sınavında başarıya ulaşması çok güçtür.

                                                              UNUTMA! YKS GEOMETRİ SINAVINDA BAŞARININ PROGRAMI

Atakent En İyi Özel Matematik Ders hocasına göre, YKS Matematik  derslerinde başarının en kolay ve en kısa yolu ÇALIŞMAKTIR…

Esen rüzgârlara kendini bırakarak, varmak istediği limana ulaşmak isteyenleri bekleyen son, tam bir hayal kırıklığıdır.

YKS Matematik  sınavında, şans faktörünün oranı % 0 ‘ a çok yakındır.

Başarılı olmalısınız çünkü rakipleriniz işlerini şansa bırakmıyor. Planlı ve programlı çalışıyor.

Planlı Matematik dersini çalışan arkadaşlarınız varken, sizin işi şansa bırakmanız, erkenden havlu atmak olacaktır.

Planlı çalışmak demek ; nereye ve nasıl gideceğinizi mantıklı bir biçimde, önceden kararlaştırmaktır. Geçerli ve verimli bir program hazırlayabilmemiz için öncelikle, günlük yaşantınızda yer alan olayları ve zaman kaybına yol açan nedenleri belirleyin.

YKS MATEMATİK SINAVLARINDA BAŞARMAK İSTEMİYORSANIZ BUNLARI YAPIN (!)

Sadece, seçtiğiniz size ilginç gelen konular üzerinde durun.

Dersten derse konudan konuya atlayın.

Zaman zaman hayale dalıp çalışmanızı bölün.

Vakit geçirmek için şekillere anlamsızca bakın

Önemli kavramları atlayıp, öğrenme olayını hep sonraya erteleyin.

Gözünüz, hep aynı Matematik sorusuna dakikalarca takılı kalsın,

Bazen sabırsızlıkla bazen de sıkılma nedeniyle acele ve atlayarak okuyun

Hatırlamayı. gelişigüzel karalama yapar gibi not tutun.

Rastlantılara bırakın.

Beylikdüzü Matematik Özel Ders hocasının tavsiyelerine uyun. Matematik dersini çalışma zorlaştığında ya da sıkıcı olmaya başladığında, çalışmayı tamamen bırakın. Yani aslında, ders çalışmamak için bahaneler icat edin. Dahası, bu tür ders Çalışma (MA)! Hiçbir öğrenciyi başarıya götürmez.

Matematik Özel Ders Atakent Hocası sizlere, “Orta Öğretimden Üniversiteye” giden bu zorlu tırmanışta başarılar diler. Ayrıca YKS Matematik sorularını çözen kaleminiz çok güçlü ve zihninizin açık olmasını ister. Unutmayınız ki:  “Matematik sınavlarında  her başarı ter kokar ve hiçbir başarı tesadüf değildir.”

Karakayalı, Cevat

17.05.2023

 



Bir Cevap Yazın