Bakırköy Özel Matematik Ders

Bakırköy Özel Matematik Ders

Bakırköy Özel Matematik Ders
Bakırköy Özel Matematik Ders

Bakırköy Özel Matematik Ders öğretmeni der ki: Geçmişteki Matematik bilgilerinizi öğrenmek istiyorsanız, bugünkü şartlarınıza bakın. Şayet Matematik için geleceğinizi görmek istiyorsanız, bugünkü ders çalışmalarınıza bakın. Matematik Geometri bilgilerini kullanarak, haritada nerede olduğunu bilen bir öğrenci, gideceği yere çabuk karar verir.

Matematik Özel Ders Bakırköy Hocasına göre, AYT Matematik problemini çözmek için: Düşünmek-Planlamak-Denemek-Yapmak-Tekrar Yapmak- Yenisini Yapmak-Yapamaya Devam Etmek-Başarı. Matematik öğrenmek için beyniniz uyuyan bir dev gibidir. Son zamanlarda psikoloji, eğitim, Biyokimya, Fizik ve Matematik alanlarında yapılan araştırmalar beyninizin açığa çıkardığı gücün hayal edildiğinden çok daha fazla olduğunu göstermiştir.

Bakırköy Özel Matematik Ders Bakırköy öğretmenine göre öğrendiklerinizi beyne kayıt etmek çok önemlidir. Matematik bilgilerini beyne kayıt edebilme konusunda birçok çalışmalar yapılmıştır. Seneler önce Konfüçyüs öğrencinin iç dünyasındaki bilgi eksikliği ve bunun nasıl kapatılabileceği üzerine düşünmüş, sonunda şuna karar vermiştir:

Matematik bilmeyen ve bilmek isteyen çocuktur, öğretin ona.

Matematik bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır, uyandırın onu.

Matematik bilmeyen ve bilmediğini de bilmeyen akılsızdır, sakının ondan.

Matematik bilen ve bildiğini de bilen liderdir, izleyin onu.

Bakırköy Özel Matematik Ders Beylikdüzü öğretmeninin size tavsiyesi var. Beyninizi başarıya götürecek Matematik bilgileriyle besleyin! Başarılı olmak için beynimizi hangi bilgilerle beslemeliyiz? Mantık yine aynıdır. Beyninize ne verirseniz, size onu geri verir. Beyninizi başarıya götüren bilgilerle beslerseniz başarıya, diğer durumlarda ise başarısızlığa yönelirsiniz. Beyninizi başarıya yönlendirmek için iki ana yol vardır:

-Gerçek yaşantılarla beyni beslemek

Şayet hayat hedefiniz pop müzik sanatçısı olmak ise, beyninizi iyi konserlerdeki görüntü, ses ve his ile desteklemelisiniz. Eğer yazar olmak istiyorsanız büyük imza günlerinde orada olmalısınız. Olmak istediğiniz yeri önceden kendinize yaşatınız. Şayet iyi bir üniversitede okumak istiyorsanız YKS Matematik sınavına çalışmalısınız. Beyni gerçek başarı görüntüleri ile beslemeye çalışmanın en kötü yanı ise, bazen hedefi yakalayamadığınız zaman hayal kırıklığı yaşamaktır.

-Hayal gücü ile beyni beslemek

İdeal öğrencilik yaşantınızı, kendi en iyi halinizi zihnimizde canlandırmak, onu akli gözlerinizle görmektir. Gelecekte hayatımızda görmek istemediğimiz sonuçları önceden yaşamaktır. Gelecekte olmak istediğimiz yeri en iyi ayrıntıları ile hayal edin. Hayalimizde canlandırdıklarımız da, hafızamıza gerçek görüntüler gibi kaydedilip arşivlenebilir. Yapılan bilimsel araştırmalara göre, hayal edilen görüntülerle gerçek görüntüler arasında, beyni ve dolayısıyla bedeni etkileme bakımından önemli bir far olmadığı gözlenmiştir.

Sonuç olarak, Bakırköy Özel Matematik Ders Ataköy öğretmeni şöyle sesleniyor. Matematik için geçmişini değiştiremezsin, gelecek ise şu an avucun içindedir.

Matematik Özel Ders Bakırköy Hocası sizlere Matematik sınavlarında başarılar diler.

Karakayalı, Cevat

28.06.2019

Math Cevat Tutor

 

 

 

 

 

 

 



Bir Cevap Yazın